Ο Κόσμος της Όκριας

Ο Κόσμος της Όκριας

Μυθιστόρημα
Ένα αινιγματικό κουτί, που κάποιοι μέσα του θα ανακαλύψουν, πως η πραγματικότητα με τη φαντασία πολλές φορές δε διαφέρει και πολύ.

 

€13.00

Το βιβλίο

Το βιβλίο Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΚΡΙΑΣ, είναι πάνω από 300 σελίδες, και πιθανόν αφήνει στους αναγνώστες την αίσθηση, ότι θα υπάρχει συνέχεια. Αυτό είναι στα υπ΄ όψιν, χωρίς να είναι αυτοσκοπός και επιδίωξη.
Όσοι αγαπούν να διαβάζουν για μυστήρια, άγνωστους κόσμους, ανακαλύψεις, θρύλους, δοκιμασίες και ηρωικά κατορθώματα, έχουν ένα λόγο παραπάνω να το διαβάσουν.
Το ίδιο, και αυτοί που δίνουν σημασία στις αξίες της ζωής, στον έρωτα και στην άδολη αγάπη, θα βρουν μέσα κάτι για να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω τους.
Σ’ έναν κόσμο που η αλήθεια χάνεται ανάμεσα σε πολύπλοκα και δαιδαλώδη κανάλια δημιουργίας εικονικών πραγματικοτήτων, και σε παραπλανητικές και επίπλαστες απεικονίσεις, πολλές φορές η καταφυγή στη φαντασία, είναι πιο αναγκαία και από την αναπνοή, για να ξεφύγει κανείς απ’ όσα ανεπιθύμητα τον τριγυρίζουν και τον πολιορκούν.

Δημοσιότητα

Παρουσίαση του βιβλίου στην εκδήλωση «Όψεις του Φανταστικού 2016», στην Αθήνα 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Αθηναίων Πολιτεία» οδός Ακάμαντος και Απ. Παύλου 33 στο Θησείο


Εξώφυλλο - Οπισθόφυλλο